Știrile IT de sâmbăta asta (2 Mar 2013)

Printre cele mai interesante știri de săptămâna asta aflăm că Microsoft a lansat în sfâtșit Internet Explorer 10 și pentru Windows 7. M-am dus și eu la ei pe site, i-am dat să-l descarce, mi-a descărcat un fișier sub 1 MB, procesul de instalare a durat sub 3 minute, după care veșnicul restart. La repornire scrollbar-ul e puțin diferit dar în rest fereastra de IE arată la fel, parcă nici o schimbare. L-am închis și așa a rămas de atunci :)

Google a intrat în rând cu lumea și a lansat Google+ Sign-in, practic posibilitatea de a te autentifica/înscrie pe alte site-uri care doresc asta sau în aplicații folosind contul Google+, exact după modelul Facebook sau Twitter. Mda..

Photoshop pe mobil! Visul oricărei pițipoance s-a împlinit! Pentru aproape 5€ putem de acum să stricăm mai repede pozele făcute cu telefonul în oglinda de la baie și să le încărcăm pe FB. Asta da inovație tehnologică!

BlackBerry 10 nici n-a ajuns bine în mâinile oamenilor, adică eu încă n-am pus mâna pe Z10, că deja ia primul update. Acesta cică ocupă vreo 150 MB și urmează să fie distribuit cât de curând pe noile telefoane de la BlackBerry.

Microsoft urmează să primească iarăși amendă în cadrul procesului anti trust de acum câțiva ani buni când a fost foțat să ne întrebe ce navigator vrem să folosim pe calculator și nu doar să ne bage Internet Explorer pe gât.

The Pirate Bay se mută cu internetul. După ce își luau internet doar din Suedia, se pare că furnizorii de internet de acolo urmau să-i baneze și atunci s-au mutat în Norvegia și Spania. Dacă ar face într-adevăr atâția bani din activități ilegale ar putea să-și ia internet și să fie conectați din fiecare țară nu?

Samsung urmează să lanseze pe 14 Marite Galaxy S4. Sper să le fi venit mintea la cap și să aranjeze un pic altfel antenele prin el ca să poată lumea beneficia de semnal mai bun cu el și la țară. Tot ei au a lansat deja Samsung Wallet, o aplicație ce urmează să concureze cu Apple Passbook.

Facebook se schimbă, din nou. După vechiul lor obicei au început deja testele în Noua Zeelandă, unde se pare că noul Timeline de la Facebook va suporta și afișarea pe o singură coloană. Asta în cazul în  care nu vă plăcea înainte…

One thought on “Știrile IT de sâmbăta asta (2 Mar 2013)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>